Ferner Jacobsen åpner herreavdeling på Fornebu S

Endelig, tenker Fornebus velkledde hannkjønn når Ferner Jacobsens butikk på Fornebu S i disse dager åpner sin herreavdeling.

Lene Nilsen er daglig leder hos Ferner Jacobsen på Fornebu S, og gleder seg til å ønske mannlige kunder velkommen.

– Vi har merket stor etterspørsel fra kunder her ute som har savnet dette tilbudet, forteller hun.

Nye merker for Fornebu S

Det nye avdelingen er nå full av høstens favoritter, og Nilsen, som kan fortelle at de fører merker som er nye for senteret.

Daglig leder hos Ferner Jacobsen, Lene Nilsen, gleder seg til å ønske mannlige kunder velkommen. FOTO: Bjørn Audunn Bløndal

Hun nevner blant annet Barbour, Gran Sasso, det svenske skjortemerket Stenströms og det egne merket By Ferner Jacobsen, som har skjorter, slips, skinntilbehør og pyntetørkler i sortimentet.

Også Lottusse, spansk skoprodusent, Motecore, Berwich, Tagliatore og Tramarrossa Jeans blir å finne i butikken på Fornebu S.

– Vi er veldig stolte over å få alle disse merkene, men Gran Sasso er vi ekstra fornøyde med å kunne tilby. De har noen av de fineste genserne på markedet, sier den daglige lederen, og legger til at også dameavdelingen vil føre produkter fra den italienske strikkeleverandøren.

Barbour, Gran Sasso, det svenske skjortemerket Stenströms og det egne merket By Ferner Jacobsen, som har skjorter, slips, skinntilbehør og pyntetørkler i sortimentet blir å finne i den nye herreavdelingen! FOTO: Bjørn Audunn Bløndal

Målsøm og god service

Selv om avdelingen ikke vil ha det samme store utvalget som i hovedbutikken inne i Oslo sentrum nå i begynnelsen, skal alle få den velkjente Ferner Jacobsen-servicen.

– Og vi kan få sendt varer hit utover hvis en kunde har andre ønsker enn det vi har tilgjengelig. Vi kommer også til å tilby målsøm av konfeksjon her ute. Det vil bli av vårt eget merke By Ferner Jacobsen, avslutter Lene Nilsen.

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter