Lifestyle satser på spinning og staking

Fra og med høsten får Lifestyle by Fornebuporten på et bedre tilbud innenfor spinning og stake-timer

Lifestyle by Fornebuporten er et innovativt treningssenter med høy standard, som holder til nede i atriet til Fornebuporten. Mange av deres medlemmer sykler til og fra jobb, slik at syklingen blir en naturlig del av hverdagen.

– Vi ser at spinning er på vei inn igjen og vil gjerne tilby Fornebu gode produkter innenfor dette, sier Jesper Makholm, Wellness Manager på Lifestyle.

I dag tilbyr treningssenteret flere spinning timer både morgen, lunsj og ettermiddag. De har et helt unikt konsept i det norske markedet, der de leverer stake-timer. Det er også mulig å kombinere disse to timene i løpet av en treningsøkt.

Makholm er klar på at alle som vil kan delta, enten man er nybegynner eller ekspert.

– For oss er det viktig at alle føler seg velkomne og at alle kan delta. Hver enkelt velger selv et nivå de er komfortable med.

På Lifestyle trenger du ikke å være medlem for å delta på spinning-timer. – Vi tilbyr spinningtimer mot betaling per time. Dette er et konsept vi kaller Lifestyle Performance. I tillegg kan man bruke squashsalen mot betaling, forteller han.

Lifestyle tilbyr et stort utholdenhetsområde med helt ny teknologi. De har også frivektområde, eget rom med sykler og stakemaskiner og en multifunksjonell innendørs hall. Senteret tilbyr også flere ulike timer.

Kontakt Lifestyle for mer informasjon: lifestyle@fornebuporten.no

Tall og fakta

Kjøreavstand til Oslo

10 km

Barnehager

6

Skoler

2

Innbyggere

7 500

Arbeidsplasser

22 000

Kollektivruter buss

24, 28, 31, 31E, 255, 270

Vis i kartet

Badesteder

Barnehager

Boligområder

Butikker og shopping

Bysykkel

Hotell & konferanse

Kultur

Naturreservat

Næringsliv

Park

Parkering

Resturanter

Skoler

Sportsfasiliteter